Povestiri In Tren

Pentru ca ne place sa scriem!

topituri – respiram amandoi impreuna, ne amestecam

on August 22, 2012

bloguluotrava.ro

In viata daca repeti destul de des un lucru ajungi si tu sa crezi ca asa este. chiar poti sa te convingi cu orice. poti sa te convingi ca e bine intr-o relatie si sa mergi mai departe cu toate ca nu e deloc asa. insa iti faci tu un scenariu..in mintea ta. si zilnic mai pui o caramida la zidul fals pe care il construiesti.

lasa ca e bine, lasa ca exista parti bune, lasa ca  ne-am obisnuit, lasa ca nu ma bate, lasa ca nu e asa rau, ce o sa zica mama daca ne despartim? ce o sa zica prietenele mele? ce o sa zica lumea? de ce sa fac asta? e bine. suntem bine. daca o sa ma gandesc la asta sigur se rezolva. daca imi bag asta in cap..in fiecare moment…sigur o sa fie bine. sigur o sa trecem peste. daca te uiti pe lista de telefoane si vezi un numar ca se repeta foarte des…nu e ok.

daca de fiecare data convorbirile catre acel numar sunt de cateva secunde…timp in care igor doar vrea sa o aua pe eva..cva nu e ok cu relatia dintre igor si lena. ei nu s-au iubit atat de tare…la ei nu a fost o iubire din aia ca in povesti. ei faceau dragoste tot timpul, ei erau mereu unul in altul. experimentau, transpirau, se topeau, se umpleau la loc si apoi iar se topeau. uitau ca exista timp pe lumea asta, uitau ca fiecare dintre ei are un job, erau cu ochii cat cepele dimineata la 8 dupa ore in sir in care ochii nu se lipeau pentru somn. era o chimie senzationala intre igor si lena.

*Rasul tau duminica dimineata
Ma stropesti cu rosu eu visez
In ochii tai vad restul vietii mele
Ne amestecam, ne amestecam*

erau facuti sa traiasca unul in altul. era oaltfel de dragiste. era o pasiune torida arsa intr-o vara extrem de calduroasa pe betoanele incinse ale bucurestiului urban pana in maduva oaselor. era o relatie facuta pentru scurt metraje…pentru ca ei timp de filme de mediu sau lung metraj nu aveau. cand se vedeau si lipeau unul de altul si nu se dezlipeau ore in sir. milioane de picaturi de transpiratie loveau asternutul patului de fier forjat al lenei. apa, dus, apa iar, aer conditionat, un pic de mancare… amestec. contopire.

*Ma intind in pat langa tine
Imi ingrop ziua in parul tau
Respiram amandoi impreuna
Ne amestecam, ne amestecamNe amestecam trupurile-n noapte
Ne amestecam pan-ajungem soapte
In Limba ta o soapta vreau sa ajung
Sa ma topesc

In tine vreau sa mor sa ma ascund
Si sa luminez* cu tine -vama

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: